Flamenco Experience 6

2018.05.24. 19:30

Aranytíz Kultúrház, Tolnay Klári Színpad - 1051 Budapest, Arany János u. 10.

Jegyárak: 4350 Ft

 A legátütőbb flamenco - élmény
Flamenco Experience 6 egy olyan együttes, ami zenéjében ötvözi a lelkes spanyol szenvedélyt, a ragyogó balkáni és a népszerű jazz zenével, és mindezeket az afro-kubai dallamok egzotikus árnyalataival töltik meg.
A Flamenco Experience 6 zenekar, hat csodálatos alkotó művésze a világ minden részéből érkezett ebbe a formációba, melyet a zene, a tánc és a vokál harmóniája jellemez. Akusztikus gitáron egy szlovák születésű és Sevilla szellemiségével átitatott (művész neve is erre utal: Morenito de Triana), tapasztalt zenész - Stanislav Kohútek játszik. Őt a legendás spanyol flamenco gitáros, Paco de Lucía ihlette, akinek egyik koncertjét - tehetségének és kitartó munkájának köszönhetően – volt szerencséje megnyitni. Számos koncerten játszott szerte a világon, aki arra járt, talán hallhatta őt zenélni Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban, Japánban, Németországban, Oroszországban, Törökországban, Peruban vagy Costa Ricán. Morenito de Triana az alapítója ennek a sokszínű zenészcsoportnak.

Minden jegyre 200 Ft kezelési költséget számolunk fel. A kezelési költséget vásárlásonként maximum 10 jegyre számoljuk fel.

Rendezvények
Kártyás fizetés szolgáltatója:
OTP BANK


Elfogadott kártyák Elfogadott kártyák

::FelioN::