Illényi Katica: Tango Classic

2017.10.21. 19:30

Pesti Vigadó - 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

Jegyárak: 4500 Ft 6500 Ft 8500 Ft 10500 Ft

 Illényi Katica: Tango Classic

Pesti Vigadó Díszterme, V. Vigadó tér 2.
2017 október 21-én 19:30
Karmester: Rácz Márton
Közreműködik: Anima Musicae Kamarazenekar

Illényi Katica klasszikus zenei koncertje 2017 október 21-én kerül megrendezésre a csodálatosan felújított Vigadó Dísztermében.

Az előadás tematikája a kortárs és klasszikus zenei tango. Bemutatásra kerülnek a műfaj széles körben ismert szerzői és darabjaik, a klasszikus zenei rajongók és leginkább a szakma által ismert, a XX. század zeneművészetének meghatározó és kiemelkedő művei, mint pl. Astor Piazzolla argentin zeneszerző Négy Évszak Buenos Airesben (The Four Seasons in Buenos Aires).
A Piazzolla szerzemények mellett elhangzanak Jacob Gade, Angel Villoldo, Richard Galliano, Saul Cosentino - aki Piazzolla tanítványa volt – világhírű darabjai. Külön érdekessége a koncertnek, hogy magyar szerzők – többek között Ábrahám Pál, Kolta Lajos - a műfajban írt dalai is előadásra kerülnek.

Az előadás karmestere Rácz Márton, közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar. A koncert karmestere és kamarazenekara is a fiatalabb zenész generáció tagjaiból áll, akik a hazai zenei élet kiemelkedő jelentőségű előadóival és együtteseivel adhatnak ma már számos koncertet.

Az előadás kiemelt célja a felnövekvő komolyzenei közönség nemzedéki utánpótlása, a hazai és nemzetközi kortárs zeneszerzők bemutatása, a klasszikus zene megismertetésén keresztül a társadalom zenei műveltségéhez való hozzájárulás.

Illényi Katica egyik legismertebb felvétele a Tango Por una Cabeza itt megtekinthető: https://youtu.be/zOjOLXkvSQA

A KONCERTRŐL KÉP- ÉS HANGFELVÉTEL KÉSZÜL! A jegy megvásárlásával a belépésre jogosult személy hozzájárul a koncertről készült kép- és hangfelvétel azon részleteinek közzétételéhez, amelyen Ő is feltűnik.

További információk:
Illényi Katica:
Official FB: https://www.facebook.com/katicaillenyiofficial
Homepage: http://www.katicaillenyi.com
YouTube: https://www.youtube.com/user/katicaillenyi

Rácz Márton karmester: http://gyfz.hu/hu/eletrajz/racz-marton
Anima Musicae Kamarazenekar: http://animamusicae.hu

Az esemény dátumának közelsége miatt már csak bankkártyás fizetéssel vagy személyesen lehet jegyeket vásárolni irodáinkban.

Minden jegyre 200 Ft kezelési költséget számolunk fel. A kezelési költséget vásárlásonként maximum 10 jegyre számoljuk fel.

Rendezvények
Kártyás fizetés szolgáltatója:
OTP BANK


Elfogadott kártyák Elfogadott kártyák

::FelioN::